De specialismen van Karel Tandartsen

Bij Karel Tandartsen in Rotterdam werkt een sterk team van enthousiaste specialisten. Samen zorgen we ervoor dat onze patiënten de beste zorg krijgen. Met aandacht en kunde. Hieronder vindt u onze specialismen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk behandelingen onder één dak te kunnen uitvoeren. Zo verloopt de communicatie soepeler en ziet u steeds dezelfde vertrouwde gezichten. Wel zo fijn!

Wij bieden de volgende specialismen:

Kaakchirurgie

De kaakchirurg van Karel Tandartsen is gespecialiseerd in het gebied rond de mond en de kaak. Veel mensen denken dat de kaakchirurg alleen verstandskiezen verwijdert, maar er zijn vele andere behandelingen die de kaakchirurg uit kan voeren om pijn rondom de mond en de kaak te verhelpen.

Lees verder

Implantologie

Tandarts implantaten worden al heel lang gebruikt als kunstwortel die de tandwortel vervangt. Het implantaat wordt als een schroef in de kaak aangebracht. Het implantaat dient dan als houvast voor een brug, kroon of een andere prothese.

Lees verder

Orthodontie

Binnen de tandheelkunde valt de specialisme orthodontie. De orthodontie houdt zich bezig met het verbeteren en in stand houden van de optimale stand van de tanden. Hierbij kan er gedacht worden aan esthetiek, maar ook aan functie. Bij Mondzorg Centrum Utrecht hebben wij een een sterk team voor u klaar staan.

Lees verder

Esthetische behandelingen

Met My Smile kunt u voordat we uw gebit gaan perfectioneren al van te voren zien hoe het eindresultaat van uw gebit zal zijn. Al uw wensen kunt u voor een behandeling start met de tandarts bespreken, maar u kunt dit nu ook zelf zien! Samen met de tandarts kan er aan de hand van het 3D model van uw nieuwe gebit worden doorgenomen welke behandeling(en) moeten gebeuren om tot het gewenste resultaat te komen. U bent er zo van verzekerd dat de behandelingen het gewenste resultaat zullen bewerkstelligen.

Lees verder